Cloenda dels cursos UNED Sènior 2015-16

28 de junio de 2016

Es varen celebrar a les respectives seus els dies 17, 20 i 27 de juny.

El passat dia 17 de juny es va celebrar la cloenda dels cursos UNED Sènior a l'Extensió Comarcal de la Garrotxa (Olot), amb l'assistència  de la regidora de Serveis Interns, Economia i Govern Obert de l'Ajuntament d'Olot, Sra. Núria Fité i de la directora del Centre Associat UNED Girona, Sra. Montserrat Palma.

El dilluns dia 20 de juny va tenir lloc la cloenda a l'Extensió de l'Alt Empordà (Figueres), amb la assistència de la regidora de cultura Sra. Núria Galimany, la directora del Centre Associat UNED Girona, Sra. Montserrat Palma i la directora de la Fundació Clerch i Nicolau, Sra. Maite Oliva, així com la dels professors dels cursos impartits.

Dilluns dia 27 es va celebrar l'acte de cloenda al Centre Associat de Girona (Salt), amb l'assistència de la regidora de Sanitat, Salut i gent gran, Sra. Isabel Alberch, la directora del centre Associat i les coordinadores de l'Extensió Comarcal de la Garrotxa que coordinen els cursos de UNED Sènior, Sres Marta Mallarach i Ester Gumbao, així com de les professores que van impartir els cursos sènior en aquesta seu. 

Els actes varen consistir en el lliurament de diplomes als alumnes dels diferents cursos que s'han ofert aquest any i un intercanvi d'opinions i suggeriments de possibles cursos a organitzar en els propers anys.

Galeria d'imatges:

Cloenda Sènior a Olot

Cloenda Sènior a Figueres

Cloenda Sènior a Salt