Actes centrals de commemoració del 40 aniversari del Centre Associat UNED Girona

11 de marzo de 2016

El 10 de març es varen celebrar a la sala d'actes del Centre Associat, a la Coma Cros de Salt

El centre associat de la UNED a Girona va celebrar ahir els actes centrals de la commemoració del seu 40 aniversari, que va presidir el rector de la UNED, Don Alejandro Tiana. 

A les 13 hores es va emetre en directe des de la Sala d'Actes del centre a la Coma Cros de Salt el programa de ràdio "Hora Girona" de Ràdio Girona- Cadena SER, amb una tertúlia dels rectors de la UNED, la Universitat de Girona i la UOC, una entrevista al Sr. Miquel Fañanàs, escriptor i periodista que ha elaborat, juntament amb el seu fill Jordi Fanyanàs (dissenyador gràfic), la publicació commemorativa dels 40 anys del centre, així com una entrevista a l'alcalde de Salt, Sr . Jordi Viñas, ia la directora del centre, Montserrat Palma.

A les 19 hores es va celebrar l'acte de presentació de la publicació commemorativa que tracta la trajectòria del centre al llarg d'aquests 40 anys, les diferents seus que ha ocupat, la nova etapa a la Coma Cros de Salt, l'expansió a les comarques de Girona i recull el testimoni dels diferents directors, així com d'antics estudiants.L'acte va servir també per presentar l'Associació d'antics alumnes .Així mateix es va presentar un audiovisual que explica el funcionament del centre.L'acte va ser presidit pel rector de la UNED i l'alcalde de Salt i va comptar amb l'assistència de numeres persones (autoritats, ex-directors, alumnes, ex-alumnes, tutors, ex-tutors i personal d'administració i serveis).

Galeria d'imatges:

Programa de ràdio

Acte commemoratiu

Enllaços: 

Revista

Audiovisual

Àudio programa ràdio