Activitats de celebració del 40 aniversari del Centre Associat

1 de marzo de 2016

El dijous 10 de març us convidem a participar en el programa Hora Girona de Ràdio Girona (la Ser) i en l'acte central de la commemoració dels 40 anys del centre.

Arribem a l'equador del curs acadèmic 2015-16 i amb ell a l'acte central de celebració dels 40 anys d'existència del Centre Associat UNED Girona.El dijous 10 de març, a les 13 hores, s'emetrà en directe des de la sala d'actes del centre (Coma Cros de Salt) el programa "Hora Girona" de la Cadena Ser, que comptarà amb la presència del rector de la UNED i dels rectors de la UdG i de la UOC. 

A la tarda, a les 19 hores, també a la sala d'actes del centre i presidit pel rector de la UNED, celebrarem l'acte commemoratiu dels 40 anys , amb la presentació d'un audiovisual i una publicació amb motiu del 40 aniversari, així com la presentació pública de l'associació d'ex-alumnes del CA UNED Girona.

Ens agradaria molt que ens poguéssiu acompanyar en la celebració d'aquests actes. Aquí teniu la invitació.

Us agrairem que ens confirmeu l'assistència i també que compartiu aquesta informació amb altres persones que conegueu i que hagin estat estudiants, professors o persones vinculades al centre.