La UNED Girona participa en l'organització dels Debats en Treball Social i Política Social

12 de febrero de 2016

Del 3 al 17 de març de 2016 tindrà lloc a Girona la sisena edició dels Debats en Treball Social i Política Social. Es tractarà el tema: “Racismes. Dinàmiques socials i estratègies de confrontació” . Inscripcions tancades (Aforament complet)

Del 3 al 17 de març de 2016  tindrà lloc a Girona, a l'aula magna de la Casa de la Cultura,  la sisena edició dels Debats en Treball Social i Política Social, experiència de col·laboració entre els Graus en Treball Social i Educació Social de la Universitat de Girona, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, la UNED Girona i DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall.

Aquesta edició, amb el títol “Racismes. Dinàmiques socials i estratègies de confrontació”, té per objectiu posar sobre la taula anàlisis i arguments que ens permetin identificar formes explícites i implícites de racisme, així com també eines que ens permetin lluitar contra la seva propagació.

Les inscripcions són gratuïtes. Si hi esteu interessats us podeu inscriure a la pàgina de la UNED: https://extension.uned.es/actividad/10986 fins el 29 de febrer.

Díptic informatiu