Benvinguda

En nom de tot l’equip docent i del personal d’administració i serveis us vull donar la benvinguda al Centre Associat UNED Girona.

El Centre Associat UNED Girona forma part de la xarxa de centres UNED de Catalunya, i compta amb quatre extensions comarcals que es van crear entre el 1986 i el 1992: Garrotxa-Olot, Alt Empordà-Figueres, Ripollès-Ripoll i Baix Empordà-Palafrugell.

Des del 1975, el Centre Associat UNED Girona ofereix formació universitària en la modalitat de semipresencialitat, combinant l’ensenyament a distància amb tutories, presencials o virtuals, que poden rebre els nostres alumnes. Els avantatges d’aquest tipus de formació i, sobretot, la flexibilitat i l’accessibilitat, permeten adaptar-se als requisits i a les necessitats d’un alumnat molt divers: persones que volen treballar i estudiar alhora, que compatibilitzen l’estudi amb obligacions familiars, que volen ampliar, completar i millorar la seva formació, o cursar una segona titulació, etc.

Oferim una àmplia i variada oferta d’estudis, distribuïda a les seus de Girona, Olot, Figueres, Ripoll i Palafrugell i impartida per més de 80 professors a més de 1.300 estudiants: divuit graus, quatre llicenciatures (en procés d’extinció), màsters i postgraus, el Curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 i de 45 anys, cursos d’idiomes (anglès i francès), activitats d’extensió universitària i formació especialitzada, cursos UNED Sènior, etc.

Som la universitat pública i a distància, implantada a Girona i a Catalunya fa quaranta anys, en el marc d’un model educatiu d’aprenentatge al llarg de la vida, que se centra en l’estudiant i en la renovació curricular i pedagògica permanent. Posem al vostre servei els nous instruments i recursos que ens ofereix la tecnologia i el treball en xarxa, sense oblidar els valors humanístics i socials que donen sentit al foment de l’educació com a principal element de creixement personal, ocupabilitat, cohesió social i equitat. Aquest model ha trobat en la metodologia de la UNED un espai òptim de desenvolupament.

Tot l’equip de professionals que treballem a la UNED desitgem que aquest curs us sigui molt profitós, enriquidor i estimulant. Us animem a participar en totes les activitats que organitzem!

Salutacions ben cordials,

Montserrat Palma i Muñoz

Directora del Centre Associat UNED Girona